Kigyulladt egy nyolcszáz négyzetméteres raktár a fővárosban

Tíz vízsugárral fojtották el a lángokat.

MN
2017. 10. 07. 7:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolcszáz négyzetméter alapterületű raktárban keletkezett tűz Budapest XVIII. kerületében, a Besence utca, az Ipacsfa utca és a Közdűlő út által határolt területen – írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi hivatásos tűzoltók jelentős erőkkel kezdték meg az oltási munkálatokat, a földön kilenc habosított vízsugárral, a magasból pedig létrás járműről működtetett vízsugárral támadták a lángokat az egységek. A tűz nem terjedt túl az épületen.

Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a helyszínen. A jelentős füstképződés miatt a mobil laboregységet is riasztották, hogy folyamatos mérésekkel vizsgálja a levegő minőségét a tűz környezetében.

A raktártüzet már eloltották, 50 tűzoltó 13 járművel dolgozott a helyszínen. Az épületben autógumikat és egyéb alkatrészeket tároltak. A tűzoltók tíz vízsugárral fojtották el a lángokat, a rajok jelenleg az utómunkálatokat végzik – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.