Négy hajléktalant vert meg egy részeg nő Győrben

Ököllel, rézcsővel ütötte a megszeppent férfiakat, egyiküket ki is fosztotta a 47 éves támadó.

MN
2017. 10. 09. 7:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kifosztás és súlyos testi sértés miatt is felelnie kell annak a nőnek, aki még tavaly nyáron Győr belvárosában támadt rá négy részeg hajléktalan férfira.

A szintén ittas vádlott nem ismerte a sértetteket, egyszerűen odament hozzájuk, majd rövid szóváltás után pofozni kezdte őket.

A megszeppent sértettek nem ütöttek vissza, a nő ezen felbátorodott: amikor az egyik férfi a pofontól egyensúlyát vesztve a földre zuhant, a támadó rugdosni kezdte, és a nála lévő rézcsővel testszerte, a fején is ütlegelte.

Az egyik ütés betörte áldozatának szemgödrét; a nő ezután kifosztotta a magatehetetlenül nyöszörgő férfit, és cigarettát, mobiltelefont vett el tőle 27 ezer forint értékben.

Az ügyben a győri ügyészség emelt vádat. Az asszony hét és fél év börtönt is kaphat, ha a bíróság egyetért a felhozott vádpontokkal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.