„Nyúlj be a zsebembe” – kérte áldozatát a pesterzsébeti szatír

Fiatal nőknek, lányoknak mutogatta magát a villamosokon portyázó férfi, mobillal is fotózta a sértetteket.

MN
2017. 10. 19. 15:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt sértettnek is mutogatta nemi szervét 2014-ben egy 47 éves fővárosi férfi, akit most szeméremsértés bűntette és vétsége miatt is vádol három kerületi ügyészség.

A vádlott jellemzően Pesterzsébet villamosmegállóiban és villamosjáratain keresett nőket és lányokat, a legfiatalabb sértett 13 éves volt a történtek idején.

A szatír módszere szinte mindig ugyanaz volt: leült a kiválasztott áldozattal szemben, aztán elővette péniszét, és mobiljával fotózta a megdöbbent lányokat – eközben a többi utas elől egy szatyorral próbálta takargatni magát.

Volt olyan eset is, amikor egy kiskorú lányt kért meg egy villamosmegállóban: nyúljon be zsebébe a mobiltelefonjáért, mert ő nem képes rá, mivel eltört a keze. A lány pedig segíteni próbált, vesztére.

Az ügyben a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség együtt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra. A bűnhalmazat miatt a férfi akár négy és fél évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.