Százmilliós drogfogás Röszkénél

Mindkét esetben a Csongrád megyei rendőrök kábítószer-kereső kutyája bukkant a marihuánára.

MN
2017. 10. 22. 13:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ketten, egy szerb férfi és egy montenegrói nő bukott le az autóikba rejtett, több mint 100 millió forint értékű marihuánával. A Készenléti Rendőrség kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozásokat ellenük. A szerb férfi pénteken, míg a másik elkövető szombaton próbálkozott a drogcsempészéssel – olvasható a rendőrség honlapján.

A járművek átvizsgálásakor mindkét esetben a Csongrád megyei rendőrök kábítószer-kereső kutyája szagolta ki a drogot. A férfi autójának karosszéria-elemeibe rejtve 22 csomagban 18,744 gramm növényi törmeléket találtak, a nő járművének dupla padlólemezéből pedig 30 csomagban 32,073 gramm kábítószergyanús anyag került elő. Az elvégzett gyorstesztek marihuánát mutattak ki. A két szállítmány feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke összesen körülbelül 101 millió forint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.