Zsámboki gyilkosság: két embert őrizetbe vettek

A gyanúsítottat a bejelentést követő két órán belül azonosították. Egy fiatalkorút is előállítottak.

MN
2017. 10. 16. 4:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy vasárnap reggel holtan találtak egy idős hölgyet zsámboki otthonában, a helyszíni szemle adatai alapján a halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrség tájékoztatása szerint az emberölés gyanúsítottját a bűncselekmény bejelentését követő két órán belül azonosították. A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi vasárnapra virradó éjszaka a 88 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazta zsámboki otthonában, hogy a hölgy a helyszínen életét vesztette. A férfit a nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök előállítottak egy fiatalkorú fiút is. A hernádnémeti fiút bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őt is őrizetbe vették.

A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya szakértők bevonásával folytatja – írja a Police.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.