Égő házból mentettek ki egy csecsemőt Tápiószelén

Egy háromtagú családot szállítottak kórházba.

MN
2017. 11. 20. 9:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Égő házból mentettek ki egy családot a nagykátai rendőrök – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint egy nő tett bejelentést még szombaton 2 óra 25 perckor arról, hogy tápiószelei házuk kigyulladt és a családtagjaival az emeletre menekültek. A helyszínre érkező rendőrök a ház udvarán észlelték, hogy a bejelentő a ház emeleti ablakából segítségért kiált, majd a ház ajtaját berúgták, de a kiáramló füst miatt nem tudtak bemenni.

Időközben megérkeztek a nagykátai hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a tűz oltását, közben a rendőrök létrán menekítették ki a háromtagú családot, egy nőt, egy férfit és egy 4 hónapos csecsemőt. A családot a rendőrök átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.