Eltűnt két fiatal lány Budapesten

A két tizenéves ismeretlen helyre távozott. A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

MN
2017. 11. 21. 21:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden egy, a főváros X. kerületében található tanintézményből ismeretlen helyre távozott a 12 éves Mic Dalina Maria, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a Police.hu.

A fiatal lány körülbelül 160 centiméter magas, hosszú barna hajú, átlagos testalkatú. Eltűnésekor világoszöld pulóvert, sötétzöld pamutnadrágot viselt, és egy fekete iskolatáska volt nála.

A rendőrség kedden arról is beszámolt, hogy a 13 éves Lázár Vanessza Regina Bettina eltűnése ügyében is az állampolgárok segítségét kérik. A lány még hétfőn, egy XX. kerületi oktatási intézményből távozott ismeretlen helyre. Lázár Vanessza Regina körülbelül 140-150 centiméter magas, barna szemű, hosszú sötétbarna hajú.

A rendőrség kéri, hogy akik valamelyik lányt felismerik, tartózkodási helyükről vagy eltűnésüknek körülményéről információval rendelkeznek, jelentkezzenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.