Lezárták a 74-es főutat, felborult egy teherautó Hahót közelében

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

MTI
2017. 11. 21. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes szélességében lezárták a 74-es főutat Hahót közelében, mert felborult egy tehergépkocsi, rakománya pedig az úttestre dőlt – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset nem sokkal fél tíz előtt, a főút 27-es kilométerénél történt. A teherjármű megcsúszott az úton és az oldalára fordult, rakománya pedig az úttestre borult. A balesetben nem történt személyi sérülés, de három másik gépkocsi is megrongálódott.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök kerülőutakra terelik a járműforgalmat. Az MTI információja szerint a teherautó fát szállított, ez borult rá az úttestre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.