Lezárták az M1-est, árokba hajtott egy kamion

Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Ausztria felé Nagyszentjánosnál.

MN
2017. 11. 30. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Ausztria felé Nagyszentjánosnál – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-t.

Korábban arról adtunk hírt, hogy szalagkorlátnak ütközött, majd árokba hajtott egy betonelemeket szállító kamion az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Nagyszentjános közelében, a Győr felé vezető oldalon, a 104-es kilométernél. A sztrádát lezárták, mert betontörmelék borítja az utat – írja a katasztrófavédelem honlapja. A győri hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A balesetben személyi sérülés nem történt. A forgalmat Komáromnál, a 85-ös kihajtónál az 1-es főút felé terelik el. A másik oldalon, Budapest felé a bámészkodók miatt van torlódás – teszi hozzá az Útinform. A balesetben senki sem sérült meg. Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a betonelemeket daruval emelték le a pályáró

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.