Marija Sarapova után nyomoz az indiai rendőrség

A teniszbajnok személyesen találkozott a vásárlóival, akik végül nem kaptak semmit.

MTI
2017. 11. 20. 19:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-tornagyőztes teniszező is az indiai rendőrség látókörébe került egy gyanús ingatlanügy kapcsán.

A nyomozó hatóság csalás és összeesküvés gyanújával bűnügyi nyilvántartásba vette az orosz sportolót, mert számos lakásvásárlót becsapott. A Ballet by Sharapova – magyarul: Sarapova Balettje – elnevezésű ingatlanfejlesztést a teniszező is támogatta, sőt 2013-ban Újdelhibe utazott, hogy személyesen találkozzon a leendő vásárlókkal.

A főváros egyik külvárosába tervezett luxuslakótelep nem épült fel, pedig tavaly kellett volna átadni. Az egyik károsult szerint kimondottan Sarapova csábította őt a vásárlásra. A projekt vezetőivel szemben is eljárás indult, de még senkit nem tartóztattak le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.