Tűz ütött ki egy hostelben a bulinegyedben

Berendezési tárgyak égtek a harmadik emeleten.

MN
2017. 11. 30. 8:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz keletkezett egy szállás- és vendéglátóhelyen Budapest VII. kerületében, az Akácfa utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Egy harmadik emeleti helyiségben – mintegy tíz négyzetméteren – berendezési tárgyak égtek. A lángokat elfojtották a fővárosi hivatásos tűzoltók.

A Police.hu azt írja, az Akácfa utca 49–51. szám alatt található társasházban ütött ki tűz (itt található a turisták körében igen népszerű Fogasház és az Instant is). Az elsődleges információk alapján senki nem sérült meg. Az oltási munkálatok idejére a rendőrök lezárták az Akácfa utcát a Dob utca és a Wesselényi utca közötti szakaszon, itt torlódásra kell számítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.