A Tiszában találták meg J. Bence holttestét

Az árterületen, egy jelenleg víz alatt álló részen találták meg a holttestet. A haláleset okát vizsgálják.

MN
2017. 12. 27. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karácsony előtt két nappal eltűnt, 17 éves, szolnoki J. Bence után kutatók egy holttestet találtak szerdán a Tiszában – írja a Blikk.hu. A portál értesülése szerint szerda kora délutánra biztossá vált, hogy az eltűnt J. Bence teste az. 

A lap információi szerint „az árterületen, egy jelenleg víz alatt álló részen találták meg a holttestet. Először a táskáját vették észre a sekély vízben. A haláleset okát vizsgálják.”

Korábban megírtuk, hogy a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban­ tanuló 17 éves fiúnak kiterjedt baráti köre volt. Aznap (december 22-én) bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból.

„Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért” – mesélte a Blikknek Milán, a fiú legjobb barátja. Ő látta utoljára a fiút. „A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.