Agyonverték a Duna-parton talált nőt

A középkorú nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe.

MN
2017. 12. 12. 14:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 42 éves férfi hívta a mentőket azzal, hogy a XIII. kerületi, Turóc utcai romos épületben holtan találta 43 éves élettársát. Mivel a mentők nem tudták kizárni az idegenkezűséget, értesítették a rendőrséget – írja honlapján a rendőrség.

A helyszíni szemle megállapította, hogy a középkorú nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe.

Az életvédelmi osztály halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, mely során egy embert előállítottak.

A Blikk úgy tudja, hogy egy hajléktalan halt meg a Marina Partnál. A lapnak egy környékbeli azt mondta, az elhagyatott terület felől – ahol hajléktalanok éltek – éjszaka nagy kiabálást lehetett hallani. A Blikk szerint nem kizárt, hogy több áldozat is előkerül a helyszínen. A rendőrség lapunk megkeresésére nem erősítette meg, hogy a 43 éves nő holttestén kívül, más áldozat holttestét is megtalálták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.