Bordélyházak üzemeltetése miatt emeltek vádat

Nem voltak szégyenlősek, a szexuális szolgáltatást „VIP sztriptíz” néven tüntették fel az árlapon.

MN
2017. 12. 18. 11:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sárvári Járási Ügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és három társával szemben, akik az egyik Vas megyei városban, és Ausztriában is működtettek bordélyházakat 2011 őszétől egészen 2016. július közepéig – közölte az ügyészség.

A vád szerint a férfi Magyarországon és Ausztriában is létrehozott cégeket, amelyek üzemeltetésében működtetett szórakozóhelyeket, ahol szervezett keretek között nyújtottak szexuális szolgáltatást az erre a célra kialakított szobákban.

A szexuális szolgáltatást „VIP sztriptíz” néven tüntették fel az árlapon, és az ebből származó bevételt a pultosok rögzítették záráskor. Magyarországon a félórás szobaár 18 ezer, az egyórás 32 ezer forint volt, míg Ausztriában 60 euró, illetve 105 euró, melyből maguk a prostituáltak 10, illetve 18 ezer forint körüli összeget kaptak.

A cégek ügyvezetőjeként dolgozó férfi megbízta a pultosként alkalmazott társait, hogy a prostitúció folytatásához szükséges, napi feladatokat lássák el és irányítsák. Ők felügyelték és irányították az üzletet, átvették a pénzt a vendégektől, majd műszak végén kifizették a prostituáltakat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.