Busz és autó ütközött a 7-es főúton, egy ember meghalt

A baleset Szabadbattyán és Kőszárhegy közt történt vasárnap este, az autó sofőrje beszorult a roncsba.

MTI
2017. 12. 17. 21:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a baleset a 7-es főúton, Szabadbattyán és Kőszárhegy közt történt vasárnap este. Az ütközéstől az autó sofőrje beszorult a roncsba, és a helyszínen életét vesztette, a buszon az elsődleges információk szerint hatan sérültek meg – tette hozzá.

Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy 26 éves szabadbattyáni férfi vesztette életét. Az autójával Polgárdi felől Szabadbattyán felé haladó férfi az elsődleges adatok szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, és áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a Szabadbattyán felől érkező menetrend szerint közlekedő autóbusszal.

A szóvivő hozzátette: a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség a 7-es főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Polgárdi és Szabadbattyán között Nádasdladány felé terelik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.