Drogtól kábán vezetett a miskolci gázoló

Áldozatukhoz nem hívtak segítséget, az ámokfutók kocsijában később drogot találtak a rendőrök.

MN
2017. 12. 12. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal miskolci férfit, akik hétfőn délután autójukkal elgázoltak, majd sorsára hagytak egy helyi lakost a Szarkahegy utcában.

Az áldozat, egy 55 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az autó vezetője, a 20 éves L. József az elsődleges adatok szerint bódult állapotban vezetett, a kocsiban pedig drogot is találtak.

A sofőrt így a cserbenhagyás mellett ezek miatt is gyanúsítják, míg 19 éves utasának kábítószer-birtokás és segítségnyújtás elmulasztása miatt kell felelnie.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-kapitányságon kedden őrizetbe vették a két férfit, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.