Egyre közelebb a népligeti gyilkosság megoldása

A Blikk úgy tudja, a napokban egy másik nőt bántalmazó férfi lehet a tettes, aki már vallomást is tett.

MN
2017. 12. 22. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk pénteki számában azt írja, vallomást tett a férfi, aki a tavalyi népligeti gyilkossággal gyanúsítható. Az illetőről néhány napja már közzétett egy videofelvételt a rendőrség, ezen az látszik, hogy egy fővárosi villamosmegállóban sétálgat zsebre dugott kézzel. Ekkor még azért keresték, mert a budapesti Szállás utcában életveszélyesen megsebesített egy nőt.

A lap csütörtökön arról írt, hogy elfogták a férfit. Úgy tudják, a XV. kerületben hajléktalanként élt, és információjuk szerint a rendőrségen bevallotta, ő ölte meg azt a nőt, akinek lemeztelenített holttestét tavaly októberben egy járókelő fedezte fel a Népliget egyik bokros részén. A nőnek, aki egy közeli szállón élt, három gyereke volt, egy éles tárggyal verték a fejét, amitől életét vesztette. A Blikk szerint mivel a nyomozók akkor DNS-mintát is találtak a helyszínen, azt most összehasonlíthatják a férfi DNS-ével, így hamar meglehet a vádemelés.

Ha bebizonyosodik, hogy ő a bűnös, életfogytiglani börtön várhat rá.

A rendőrségnek elküldtük a kérdéseinket, hogy valóban a népligeti gyilkost fogták-e el, és vallomást tett-e az illető. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.