Életveszélyes támadót köröz a rendőrség

Ha felismeri a képen látható férfit, hívja a rendőrséget.

MN
2017. 12. 19. 15:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya – írja honlapján a rendőrség.

A férfi múlt szerda este Budapest X. kerületében, a Szállás utcában úgy megvert egy nőt, hogy az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételeket készített.

A huszonöt év körüli férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overált és hátizsákot viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a  06-80-555-111-es számon elérhető Telefontanút, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.