Elkapták a többszörös gyilkos Fehér Norbertet

Olaszországban és Spanyolországban is több ember meggyilkolásával gyanúsítják.

MN
2017. 12. 15. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztatták a magyar származású, szerb állampolgárságú Fehér Norbertet Spanyolországban pénteken – az olasz ANSA hírügynökség szerint. A férfit az Interpol is körözte, mivel Olaszországban és Spanyolországban is több ember meggyilkolásával gyanúsítják. Végül a Granada melletti El Ventorillóban történt lövöldözést követően fogták el, ahol az általa meggyilkolt három ember közül kettő rendőr volt. A rendőrök éppen vizsgálódtak egy gazdálkodóval egy parasztházban történt korábbi eset miatt.

Az „Igor, az orosz” álnéven is ismert bűnöző – aki harcolt a délszláv háborúban – és a rendőrök között tűzpárbaj alakult ki. Fehér a gyilkosságok után elmenekült a helyszínről, majd a szabadkai születésű férfit autós balesete után hajnalban vették őrizetbe a kelet-spanyolországi Cantavieja település mellett. Három lőfegyvert is találtak nála. Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök brüsszeli sajtótájékoztatóján együttérzését fejezte ki az elhunytak családjának, illetve Paolo Gentiloni olasz kormányfő részvétnyilvánítását is tolmácsolta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.