Fejbe lőtte magát egy eperjesi rendőr

Egyelőre nem tudni, hogy véletlenül sült-e el a fegyver vagy öngyilkos akart lenni.

MN
2017. 12. 14. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öngyilkos lett egy rendőr csütörtök délelőtt az eperjesi rendőrség idegenrendészeti különítményén. A Noviny.sk eddigi információi szerint a 38 éves rendőr a mosdóban sütötte el a fegyvert.

A férfi már 13 éve tagja volt a rendőrségnek, és halála napján is ugyanúgy megérkezett reggel a munkahelyére, mint ahogyan eddig is tette, megreggelizett, majd kiment az illemhelyiségbe. Azt még nem lehet tudni, hogy öngyilkosságot követett-e el, vagy pedig véletlenül sült el a fegyvere és egy szerencsétlen baleset áldozata lett.

A belügyminisztérium szóvivője, Andrea Dobiášová elmondta, hogy az ügyben zajló eljárás még a kezdeti szakaszánál tart, így bővebb információval később tudnak majd szolgálni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.