Holtan találtak egy házaspárt Dányon

Mindkettőjükkel fejlövés végzett. Emberölés miatt nyomoz a rendőrség.

MN
2017. 12. 19. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találtak meg egy egykori rendőrt és feleségét Dányon, mindkettőjükkel fejlövés végzett – írja a Bors.

A helyiek közös öngyilkosságra gyanakszanak, ám a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a lapot arról tájékoztatta: a 66 éves férfi önkezével vetett véget éle­tének, ugyanakkor a rendőrség gyanúja szerint a feleség halálát idegenkezűség okozhatta, így emberölés miatt folyik nyomozás.

A Bors információi szerint H. István csütörtök este értesítette a mentőket, hogy a felesége meghalt, de azt nem mondta el, mi történt vele. Amikor az ügyeletes orvos és a mentősök a helyszínre értek, nem tudtak bemenni, ezért a rendőrök se­gítségét kérték. Csak a be­járati kaput kellett leemelniük, az ajtót nyitva találták. A lap azt írja, hogy a férfi – mielőtt végzett ma­gával – felhívott egy állatmenhelyet, hogy másnap vigyék el a kutyáját.

A falubeliek szerint a há­zaspár a nél­külözéstől és a betegségektől so­kat szenvedett. Az egyik helybéli azt mondta, az asszony gyógyíthatatlan betegsége hatalmas fájdalmakkal járt, emiatt morfiumtapaszt kellett hordania. Szinte alig tudott mozogni, de többször is mondták, hogy a kezelésekre már nem futotta volna nekik.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenes 116-123-as vagy 06-80/820-111-es telefonszámot!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.