Kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe egy sóskúti házaspárt

Ecstasy tabletták, speed és marihuána került elő a házkutatás során.

MN
2017. 12. 18. 7:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kábítószer-kereskedelem miatt tartottak házkutatást egy sóskúti családi házban a budaörsi rendőrök. Az épületben – kábítószerkereső kutya segítségével – különböző típusú kábítószert találtak: elsődleges adatok szerint

A drog mellett a nyomozók a porciózáshoz szükséges eszközökre, digitális mérlegre, továbbá egy gáz-riasztó pisztolyra és több mint kétmillió forint készpénzre bukkantak, ezeket lefoglalták. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a házaspár az elmúlt időszakban rendszeresen értékesített kábítószert más személyek részére.

A férfit a budaörsi rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el pénteken este a sóskúti ingatlanban.

A férfit, majd feleségét is a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A 43 éves sóskúti férfi és 41 éves felesége ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.