Kábítószer-kereskedő házaspárt fogott a rendőrség

Több száz ecstasytablettát, másfél kilogramm speedet és két kilogramm marihuánát találtak.

Kuslits Szonja
2017. 12. 17. 8:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kábítószer-kereskedelem miatt tartottak házkutatást egy sóskúti családi házban a budaörsi rendőrök. A családi házban kábítószer-kereső kutya segítségével többféle kábítószert találtak, az elsődleges adatok szerint több száz ecstasytablettát, 1,5 kilogramm speedet és 2 kilogramm marihuánát – közölte a Police.hu.

A drog mellett a nyomozók a porciózáshoz szükséges eszközöket, digitális mérleget, továbbá egy gázriasztó pisztolyt és több mint kétmillió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A házban élő, 43 éves sóskúti férfi és 41 éves felesége ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a budaörsi rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el december 15-én este. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a házaspár az utóbbi időszakban rendszeresen értékesített kábítószert más személyek részére.

A férfit, majd feleségét is előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.