Lakástűzben halt meg egy ember Pilisszentivánon

A lakót tűzoltók hozták ki az égő házból, életét azonban a doktorszolgálat sem tudta megmenteni.

MN
2017. 12. 02. 12:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lakástűzben életét vesztette egy ember egy pilisszentiváni családi házban szombaton – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes-szóvivője szombaton az MTI-vel.

Kolozsi Péter elmondta, a tűzoltók kiérkezésekor a Szabadság úti nyolcvan négyzetméteres ház két helyisége teljes terjedelmében égett.

A tűzhöz először a helyi, majd a fővárosi tűzoltók érkeztek ki, akik a lángok eloltása után megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Az oltás során a tűzoltók egy embert hoztak ki a házból, aki azonban életét vesztette, a fővárosi katasztrófavédelem ügyeletes doktora sem tudott segíteni rajta. A tűz okának vizsgálatát a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság végzi el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.