Lövés dördült Csepelen, rendőrök szállták meg a környéket

Rálőttek egy autóra a Cirmos sétányon, a rendőrség még keresi a tettest.

MN
2017. 12. 31. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövés dördült szilveszter reggelén a csepeli Akácos utcai kiserdő mellett, majd rendőrök jelentek meg a helyszínen; parkoló autóra lőhettek rá, mikor tulajdonosa a jármű mellé ért – értesült a Csepel.info hírblog.

Levélben érdeklődtünk a BRFK-nál, a rendőrség pedig részben megerősítette az oldal értesüléseit.

Mint írták, reggel háromnegyed nyolckor kaptak bejelentést arról, hogy a helyi kiserdőre nyíló Cirmos sétányon rálőttek egy gépkocsira. Az esettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt – teszi hozzá a BRFK.

A lövöldözőt még nem fogták el, de nagy erővel keresik: a hatóság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, ismeretlen tettes ellen, a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulnak el több részletet az ügyről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.