Megerőszakolta és verte barátnőjét egy győri küzdősportoló

A nőnek a bántalmazások miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

MN
2017. 12. 04. 9:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be egy győri férfival szemben, aki még 2016 szeptemberében többször megerőszakolta és különös kegyetlenséggel bántalmazta barátnőjét – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a küzdősportot űző 26 éves férfi 2016 januárjában ismerkedett meg munkatársával. Kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, a vádlott pedig egyre kevésbé engedte, hogy a sértett rajta kívül bárkivel kapcsolatot tartson, akár hozzátartozójával ellenőrzés nélkül érintkezzen. Ha a férfinak dolga volt, akkor édesanyjához vitte el a nőt, addig sem engedte őt egyedül lenni.

Mint írják, a vádlott a nőt mások társaságában is megütötte, haját megrángatta, telefonját hozzávágta, illetve azzal fenyegette, hogy algériai hozzátartozóival öleti meg, ha még egyszer megérinti egy másik férfi. A sértett a vádlott ellenőrzései miatt még a munkahelyét is elveszítette.

A férfi 2016 szeptember elején saját, külön élő 4 és 5 éves gyermekét a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben a barátnőjét bántalmazta, és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Eközben rugdosta, ököllel ütötte a sértettet, a fejét a hűtőbe verte. Majd berángatta a fürdőbe és – azért, hogy megalázza – egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. Ezt követően tovább bántalmazta és fojtogatta a nőt, és azzal fenyegette, hogy ha hangosan sír, súlyzóval veri szét a fejét.

Szeptember második felében a férfi azért bántalmazta öt órán át a nőt, mert hívást fogadott egy ismerősétől. A bántalmazás során egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt a sértetten, majd ismét folytatta a bántalmazását. A bántalmazás mellett a vádlott a nő házában puszta kézzel több tárgyat szétvert, földhöz vágott.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, és a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

Az ügyészség a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolja. A büntetési tétel 12 évig terjedő szabadságvesztés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.