Megöltek egy fiatal férfit Oroszlányon

Veszekedés fajult gyilkosságig kedd este egy oroszlányi lakásban, a gyanúsítottat a kórházban vették őrizetbe.

MN
2017. 12. 27. 13:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés miatt riasztották december 26-án este a rendőröket egy oroszlányi lakáshoz: legalább három fiatal férfi veszett, majd verekedett össze az ingatlanban, egy 21 éves oroszlányi lakost pedig olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A helyszínen készített rendőrségi fotók alapján a dulakodás a lakásban kezdődött, majd az előszobában és lépcsőházban is folytatódhatott – a lakás bejárati ajtajának fakeretét láthatóan kiszakították a dulakodás közben.

A véres összecsapás után a mentők egy 23 éves oroszlányi és egy 20 éves román állampolgárságú férfit is kórházba szállítottak sérüléseik miatt – pár órával később azonban a román állampolgárt gyanúsították az emberölés elkövetésével.

Az ügyben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást, a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kérték előzetes letartóztatásának elrendelését is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.