Megszüntették a gázömlést Szolnokon

Visszatérhetett otthonába az érintett 42 lakó.

MN
2017. 12. 25. 7:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszüntették a gázszivárgást Szolnok-Szandaszőlősön, így visszatérhetett otthonába az érintett 42 lakó – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délelőtt az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: a lakóknak azért kellett ideiglenesen elhagyniuk az otthonukat, mert hétfő reggel egy gáz- és egy vízcső is eltörött a Kis János utcában.

Tájékoztatása szerint a szandaszőlősi általános iskolában biztosított ideiglenes melegedőhelyet 15 ember vette igénybe.

Hozzátette: az érintett 26 ingatlanból hatban egyelőre még szünetel a gázszolgáltatás, de a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán.

Magyar Péterné Bede Marianna, a szolnoki Víz- és Csatornaművek Koncessziós Zrt. műszaki igazgatója elmondta: a gázszolgáltatás teljes újraindulása után a vízmű szakemberei megkezdik a vízcsőtörés javítását.

A környéket korábban 150 méter sugarú körzetben ürítették ki. A szolnoki hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei is a helyszínre vonultak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.