Öt embert vittek kórházba egy székesfehérvári családi házból

Két gyermek is szén-monoxid-mérgezés tüneteit mutatja.

MN
2017. 12. 20. 8:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők öt embert szerda kora délelőtt Székesfehérváron, az Álmos vezér utca egyik családi házából – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: a házban egy hattagú családból öten – három felnőtt és két gyerek – voltak otthon szerda reggel, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő. A rosszullétre panaszkodó lakók közül kettőt súlyos, hármat pedig könnyű szén-monoxid-mérgezési tünetekkel vittek kórházba.

A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik gázkoncentrációt tudtak mérni az épületben, ezért a gázszolgáltató szakemberét is riasztották a helyszínre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.