Rálőttek a Baranya megyei cigány önkormányzat elnökére

Orsós Ferencre gázpisztollyal támadtak, a lövéstől nem sérült meg, ezért a fegyverrel többször is megütötték.

MN
2017. 12. 22. 12:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gázpisztollyal rálőtt a Baranyai Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnökére egy férfi, majd rátámadt, és a fegyverrel négy fogát is kiverte. Orsós Ferenc kórházba került – értesült a Romnet.

A támadás még csütörtök délelőtt történt Komlón, ahol a megyei cigány önkormányzati vezető lakik. Orsós egy magánjellegű vita miatt keveredett szóváltásba a huszonöt éves férfival. A szóváltás során a támadó elővette a nála lévő gáz-riasztó fegyverét, és rálőtt az önkormányzati vezetőre.

Orsós Ferenc a lövéstől nem sérült meg, ezért a férfi rátámadt, bántalmazta, majd a fegyverrel több ütést is mért az elnök fejére, illetve a szájára, aminek következtében négy foga is kitört.

A rendőrök a huszonöt éves támadót elfogták és előállították, majd súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanújával eljárást indítottak ellene.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.