A falhoz ütötte barátnője fejét az újévi gyilkos

A lány halála után öngyilkos akart lenni, de végül meggondolta magát. Előzetesbe került.

MN
2018. 01. 03. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletekről számolt be az ügyészség a január 1-jén Szegeden történt gyilkosságról. Mint oldalán írta, a 29 éves férfi több alkalommal fejen ütötte barátnőjét, majd a falhoz verte a fejét, és fojtogatni kezdte. A lány halálát követően öngyilkos akart lenni, felvágta az ereit, de végül meggondolta magát, becsöngetett a szomszédba, riasztotta a mentőket, és rendőrt hívott.

A magyar–szerb állampolgárságú, az észak-bácskai Gunarason élő férfit a nyomozó hatóság emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki – közölték. A főügyészség indítványt tett a Szegedi Járásbíróságnak a gyanúsított egy hónapos előzetes letartóztatására a szökés, elrejtőzés veszélye miatt. Ezt a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája szerdán el is rendelte. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

A nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.