A Készenléti Rendőrség nemzetközi erőkkel együtt tartott házkutatást Békésben

Tarhos községben az Europol és a londoni rendőrök segítségével állítottak elő három embert.

MN
2018. 01. 31. 20:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Házkutatást tartott Tarhoson a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) és a London Metropolitan Police közös nyomozócsoportja – írta egybehangzóan a Beol és a Behír helyi portál az ORFK Kommunikációs Szolgálatának szűkszavú információjára hivatkozva.

Mint szerdán kiderült, még kedden a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a London Metropolitan Police közös nyomozócsoportja kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás keretében tartott házkutatást Tarhoson. Az akcióban az Europol szakértői is részt vettek.

Az ügyben három embert állítottak elő, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást az eljárásról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.