Cserbenhagyásos baleset történt a fővárosban

Három felnőtt és egy gyermek sérült meg a Normafánál, amikor két autó összeütközött.

MTI
2018. 01. 01. 13:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három felnőtt és egy gyermek megsérült a Normafánál hétfőn, amikor két autó összeütközött. Az egyik autó sofőrje segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezárták az utat.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI-nek elmondta: az egyik autó sofőrje elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik. A baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás indul – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.