Elfogták a Normafától lelépett cserbenhagyót

A baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás indul.

MTI
2018. 01. 01. 18:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében felidézte: hétfőn nem sokkal dél után a XII. kerületi Konkoly-Thege Miklós úton frontálisan összeütközött két személygépkocsi. A balesetben egy nő súlyosan, egy férfi és egy nő, valamint egy 5 éves gyermek könnyebben megsérült. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetője, a 21 éves, budapesti Á. Zalán az ütközést követően elhagyta a helyszínt.

A BRFK nyomozói délután a XII. kerületi Moha utcában fogták el a férfit. Elszámoltatása folyamatban van – olvasható a közleményben.

Korábban Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI-nek azt mondta: a baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás indul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.