Halálos baleset történt a 10-es számú főúton

Az eset Tokodaltáró belterületén történt, ahol egy Lada Niva gázolt motorkerékpárost.

MN
2018. 01. 08. 14:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelenleg is folyik a helyszínelés a hétfő délután negyed kettőkor a 10-es számú főút 42-es kilométerszelvényében történt halálos baleset miatt. Az eset Tokodaltáró belterületén, a József Attila utcában történt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Lada Niva típusú személygépkocsi közlekedett Tát felől Dorog irányába. A gépjármű balra kívánt kanyarodni, amikor összeütközött egy vele szemben egyenesen közlekedő motorkerékpárral. A motort vezető férfinak olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a rendőrség a honlapján.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták és megkezdték a baleset helyszínelését. A járművezetők Tokodaltáró belterületén a Géza út és a Béla út irányába kerülhetnek.  

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.