Négy tatabányai lakos vesztette életét az 1-es főúti balesetben

Személyautójuk úgy tért át a szemközti sávba, hogy keresztbe fordult az úttesten, oldalról pedig nekiütközött egy furgon.

MTI
2018. 01. 03. 13:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy tatabányai lakos vesztette életét szerdán reggel az 1-es úton Szár közelében, amikor egy személyautó és egy furgon ütközött – tájékoztatott a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Gányai Balázs elmondta, a személyautó úgy tért át a szemközti sávba, hogy keresztbefordult az úttesten. A szembe jövő, szabályosan közlekedő furgon oldalról ütközött a saját sávját elhagyó járműbe. A személygépkocsit vezető 50 éves nő, valamint két női és egy férfi utasa a helyszínen életét vesztette.

A furgonban utazó három embert a tatabányai Szent Borbála Kórházba vitték, az intézmény tájékoztatása szerint egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, ketten könnyebben sérültek meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.