Több súlyos baleset történt, Budapesten villamos gázolt halálra egy embert

A rendőrség 15 ittas vezetőt is elfogott.

MTI
2018. 01. 01. 8:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az M1 aktuális csatornának nyilatkozva hétfő reggel elmondta: a Hűvösvölgyi úton egy villamos gázolt halálra egy embert. Ezenfelül az elmúlt 24 órában csaknem harminc balesetnél intézkedtek a rendőrök. Az esetek közül 12 súlyos, 15 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrség 15 ittas vezetőt is elfogott – tette hozzá.

A Police.hu tájékoztatása szerint a halálos baleset 6 óra 45 perc körül a 61-es villamos vonalán történt. A II. kerületben, a Hűvösvölgyi út 22. szám előtt, a Kelemen László utca és az Akadémia utca közötti szakaszon gázolt a villamos. A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a szemle idejére a villamosvonal érintett szakaszát lezárták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.