Balesetek miatt több kilométeres a torlódás az M5-ösön és az M0-áson is

Kamionnal, illetve kisteherautóval ütköztek a személygépkocsik.

MN
2018. 02. 09. 18:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán Újhartyán közelében, a Szeged felé vezető oldalon – tette közzé honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Szeged felé vezető oldalon, a 40-es kilométernél történt balesetnél a dabasi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A helyszínen egy sávon halad a forgalom, a torlódás már most több kilométeres.

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton is Szigetszentmiklós térségében – idézi a rendőrség közleményét az MTI.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint – még tisztázatlan körülmények között – egy kamion és három személygépkocsi ütközött össze. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Az Útinform azt írta: a baleset az M0-s autóút 20-as kilométerénél történt, az M5-ös autópálya irányában. A forgalom egy sávon halad, mintegy 6 kilométeres a torlódás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.