Elhunyt a férfi, akit egyik beosztottja késelt meg Győrben

A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

MN
2018. 02. 09. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisalföld.hu információi szerint életét vesztette az a 43 éves férfi, akit támadója csütörtökön szúrt meg egy késsel az E.on győri telephelyén. Később Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvos igazgatója az MTI-nek megerősítette az értesülést. Elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. Nyolcszor szúrta késsel mellkason a munkatársa; a döfések a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

Csütörtök reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy üzem telephelyén verekedés történt, és ennek során egy férfit késsel megszúrtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 43 és egy 54 éves férfi összeverekedett, a dulakodás során az 54 éves férfi késsel megszúrta vitapartnerét, majd – eddig tisztázatlan körülmények között – kiesett az iroda ablakán, és meghalt. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében deríti föl az eset körülményeit. Vizsgálatot indított a vállalat is.

Később a Bors azt írta, a helyi E.on igazgatóhelyettese súlyos szív-, mellkas- és tüdősérülésekkel került kórházba. Információik szerint nem a férfi, hanem a cég igazgatója volt az alkalmazott célpontja.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az E.on győri telephelyén történt támadás során életveszélyesen megsérült munkatársunk életét az orvosok minden erőfeszítésük ellenére sem tudták megmenteni” – írta közleményben az E.on, hozzátéve: „Osztozunk a családtagok, barátok és kollégáink gyászában, munkatársunkat saját halottunknak tekintjük”.

Eric Depluet elnök-vezérigazgató közölte: „Mélyen gyászoljuk mindenki által szeretett és megbecsült kollégánkat. Együtt érzünk feleségével, gyermekeivel, családjával és közvetlen munkatársaival. Ezekben a nehéz órákban a család mellett állunk, és megadunk minden tőlünk telhető anyagi és erkölcsi segítséget és támogatást számukra.”

Az E.on arra kérte a sajtó munkatársait, hogy a gyászoló család kérésére tartózkodjanak a tragédiával kapcsolatos találgatásoktól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.