Elkapták a debreceni Nagyerdőben holtan talált nő gyilkosát

Azért vitték be a rendőrök a férfit, mert járókelőket ütött állon. Később bevallotta, hogy ölt.

MN
2018. 02. 24. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Más erőszakos bűncselekmény miatt őrizetbe vették a debreceni Nagyerdőben történt emberölés feltételezett elkövetőjét, aki később bevallotta a gyilkosságot is – írja honlapján a rendőrség.

Hétfő délután járókelők találtak rá a debreceni Nagyerdőben egy holttestre. A debreceni rendőrök előbb közigazgatási eljárásként vizsgálták az esetet, de a kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy idegenkezűség történt, vagyis az 55 éves nőt meggyilkolták. Az még nem egyértelmű, hogy az erdőben ölték-e meg az áldozatot, vagy odavitték a holttestet.

K. Attilát kedden azért fogták el a járőrök, mert aznap este Debrecenben az utcán minden előzmény nélkül ököllel állon, illetve arcon ütött három nőt és egy kislányt. A 32 éves férfit súlyos testi sértés kísérletének alapos gyanúja miatt őrizetbe vették, és a bíróság pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását.

A Hajdú-Bihar megyei nyomozók pénteken emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.