Eltűnt egy 10 éves kislány Pesterzsébeten

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Jenei Dorottya megtalálása érdekében.

MN
2018. 02. 21. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pesterzsébeti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a 10 éves Jenei Dorottya megtalálása érdekében.

A Police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a kislány szerdán a főváros XX. kerületében található otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jenei Dorottya körülbelül 152 centiméter magas, átlagos testalkatú, bal szemöldöke felett heg látható. Eltűnésekor bézs színű kabátot, fekete nadrágot, fekete bakancsot, rózsaszín mintájú fekete-fehér sapkát és fekete hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információja van, névtelensége megőrzése mellett jelentkezzen.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.