Eltűnt Szerencsről egy 23 éves lány

Összepakolt és elment, a rendőrség keresi.

MN
2018. 02. 20. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 23 éves lány eltűnése ügyében kérik a lakosság segítségét a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai – olvasható a police.hu rendőrségi portálon.

A kapitányság bűnügyi osztálya körözési eljárást folytat egy szerencsi lakos eltűnése ügyében. 2018. február 20-án, a kora reggeli órákban a fiatal lány összepakolta a ruháit, majd elment otthonról. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a fölkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt fiatal megközelítőleg 160 centiméter magas, vékony testalkatú, derékig érő haja szőkített, szemei kék színűek. Eltűnésekor rózsaszínű kabátot viselt.

Kéri a rendőrség, hogy akinek van információja a képen látható személy tartózkodási helyéről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-46/514-506 telefonszámon. A 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok a nap huszonnégy órájában ugyancsak fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető a Telefontanú ingyenesen hívható zöldszámán: 06-80/555-111.

Frissítés: a rendőrség szerdán azt közölte, hogy megtalálták a lányt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.