Házi őrizetből szökött meg, keresi a rendőrség

Az 53 éves férfi január 28-án távozott engedély nélkül bátonyterenyei lakóhelyéről.

MN
2018. 02. 21. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Engedély nélkül távozott házi őrizetéből egy 53 éves, bátonyterenyei férfi – írja honlapján a rendőrség. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság ezért eljárást folytat fogolyszökés vétség elkövetésének gyanúja miatt Ponyi Gyula bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 53 éves Ponyi Gyula a házi őrizet helyéül kijelölt Bátonyterenye, Dózsa György úti lakóhelyéről 2018. január 28-án, 13 óra körül ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések mindeddig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Ponyi Gyulát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó szám valamelyikét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.