Két reptéri tolvajt már elfogtak, Babos ékszerei is meglettek

A rakodómunkásoknál szombat hajnalban tartottak házkutatást.

MN
2018. 02. 10. 9:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Házkutatás során megtalálták Babos Tímea ékszereit két repülőtéri rakodómunkásnál, akik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren rámolhatták ki csomagjait – szúrta ki a teniszező posztját az Index.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozóinak az ügy kivizsgálása során tűnt fel, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette – írja a Police.hu.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 25 éves vecsési M. Márk és a 22 éves monori E. Bence vált megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. A rendőrök 2018. február 10-én hajnalban tartottak házkutatást a két gyanúsítottnál, ennek során találták meg az eltulajdonított parfümöt és ékszereket.

A két férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.