Kiégett egy autóbusz a 24-es főúton

A Kecskemét és Eger között közlekedő járaton hat utas volt.

MTI
2018. 02. 11. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes szélességében lezárták a 24-es főutat Mátraházán, ahol kiégett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Soltész Bálint elmondta: az eddig tisztázatlan okból történt tűzesetben az elsődleges adatok alapján személyi sérülés nem történt.

A busz oltásának és műszaki mentésének idejére a főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni Abasár–Verpelét–Sirok irányába lehet – tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, a Kecskemét és Eger között közlekedő autóbuszon 6 utas és a vezető tartózkodott, és mindenki sértetlenül hagyta el a járművet.

A katasztrófavédelem fél egykor azt közölte, hogy elfojtották a gyöngyösi hivatásos tűzoltók a tüzet. Teljes terjedelmében égett a jármű, a rajok megkezdték az átforrósodott elemek hűtését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.