Lopásért kirúgott munkás ölte meg az E.ON igazgatóhelyettesét

A késelés napján állítólag a papírjaiért ment vissza a telephelyre, ezért engedték be.

MN
2018. 02. 13. 12:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évtizedek óta dolgozott az E.ON győri telephelyén az a férfi, aki múlt csütörtökön megkéselte Sz. Zsoltot, a cég igazgatóhelyettesét. A Bors információi szerint azonban az 54 éves, sofőrként dolgozó férfit nem sokkal a bűncselekmény előtt bocsátották el, mert üzemanyaglopáson kapták. A késelés napján a papírjaiért ment vissza a telephelyre, ezért engedték be.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elkövető valószínűleg az igazgatóhoz akart bejutni, de a helyettes, Sz. Zsolt útját állta. A kirúgott sofőr dulakodás közben többször megszúrta a 43 éves igazgatóhelyettest, majd kiesett – vagy kiugrott – az ablakon és meghalt. A súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, kétgyermekes Sz. Zsolt életét a hatórás műtét sem tudta megmenteni, a kórházban meghalt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.