Magyar férfi halt meg egy bécsi autóbalesetben

A frontális ütközésben egy 28 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

MTI
2018. 02. 15. 12:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy magyar férfi életét vesztette, négy másik ember pedig megsérült egy súlyos autóbalesetben csütörtök reggel Bécsben – jelentette az APA osztrák hírügynökség. Az osztrák főváros Floridsdorf városrészében egy Mercedes és egy Skoda típusú személyautó ütközött össze frontálisan, miközben – az elsődleges vizsgálati adatok szerint – az előbbi szabálytalanul előzni próbált egy harmadik járművet.

A Mercedesben négyen ültek, köztük a 28 éves magyar férfi, a Skodában ketten utaztak. A magyar utas még a helyszínen életét vesztette. Egy 45 éves férfit és egy 22 éves nőt súlyos sérülésekkel kezelnek, két további érintett pedig zúzódásokat szenvedett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.