Meghalt a Tápiószentmártonban megkéselt fiatal

A késelés másik két áldozata könnyebben sérült meg.

MTI
2018. 02. 12. 20:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt a fiatal, akit szombat este dulakodás közben késsel megsebesítettek Tápiószentmártonban. A Pest megyei rendőrök kezdeményezték az elkövetéssel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását – közölte a rendőrség a honlapján.

A Police portálon olvasható közlemény szerint a Pest megyei nyomozók őrizetbe vettek egy huszonöt éves férfit, aki szombat este két társaság között kialakult dulakodás során késsel megsebesítette a tápiószentmártoni fiatalt. A fiatal életveszélyes sérülést szenvedett, később a kórházban életét vesztette. A gyanúsított társaival közösen bántalmazott még két embert, ők könnyebben sérültek meg.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A huszonöt éves férfit őrizetbe vették, ellene már emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy tizennyolc, egy huszonkét és egy negyvennyolc éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.