Munkahelyi késelés: az E.on helyi igazgatója lehetett a valódi célpont

A Bors úgy tudja, az igazgatóhelyettes próbálta megállítani a támadót.

MN
2018. 02. 09. 6:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Órákon át küzdöttek a győri Petz Aladár kórház orvosai a helyi E.on igazgatóhelyettesének életéért, miután a férfit egy beosztottja megkéselte csütörtök hajnalban – írja a Bors. A lap információi szerint ugyanakkor nem a sértett, hanem a cég igazgatója volt az alkalmazott célpontja.

Úgy tudják, az igazgatóhelyettes próbálta megállítani a támadót, és dulakodni kezdtek. A munkás ekkor kést rántott, és nyolcszor szúrta meg főnökét, majd kivetette magát az épület II. emeletéről. Olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni. Megtámadott főnöke, bár a helyszínen kellett újraéleszteni, súlyos szív-, mellkas- és tüdősérülésekkel túlélte az esetet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Ugyancsak vizsgálja az esetet az E.on. A cég közölte, együtt éreznek az érintett családtagokkal, és bíznak benne, hogy sérült kollégájuk mielőbb fölépül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.