Pénzt akart, nem kapott, aztán elvitték a rendőrök

Zsarolás miatt fogtak el egy várpalotai férfit, aki a bevételt kérte egy pénzváltótól, de végül üres kézzel távozott.

MN
2018. 02. 10. 14:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsarolás gyanújával nyomoz a veszprémi rendőrkapitányság egy negyvenkilenc éves várpalotai férfi ügyében, aki a hatóság adatai szerint péntek este egy veszprémi pénzváltó bevételét akart megszerezni.

A gyanúsított egyszerűen bement az üzlethelyiségbe, és készpénzt követelt az ott dolgozó alkalmazottól; mikor nem kapott, további fenyegetőzés nélkül elment, a pénzváltóból azonban így is értesítették a rendőrséget.

A veszprémi nyomozók aztán három órán belül elfogták a feltételezett tettest, kihallgatták, és őrizetbe is vették. A várpalotai férfi várhatóan előzetes letartóztatásba is kerül – derül ki a Police beszámolójából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.